KPU.png
Palvelupaketit_Timeline_oy.png
OTY_TIMELINE.png
KPU.png

-


SCROLL DOWN

-


 

olemme LUOTETTAVA, AMMATTITAITOINEN JA ASIANTUNTEVA KUMPPANI

Yrityksemme on vuonna 2007 perustettu monipuolinen myynnin tukipalveluiden palvelutoimisto. Tarjoamme lääkehoidon palveluneuvontaa, lääke-edustusta sekä myyntisihteeripalveluja. Meidän kauttamme saatte korkealaatuista ja asiantuntevaa palvelua. Meillä on monien vuosien kokemus alalta ja jaamme mielellämme kanssanne tietotaitomme, kun haluatte tehostaa omia toimintojanne.

"Asiantuntijuus, kokemus ja luotettavuus tekevät meistä markkinoiden vetovoimaisimman kumppanin. Lupaamme itsellemme sekä asiakkaillemme, että olemme Suomen luotettavin, ammattitaitoisin ja monipuolisin myynnin tukipalveluiden palvelutoimisto."

 

Markkinajohtajuutemme sekä kilpailukykymme perustuu ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaamme. Toimistomme sijaitsee Turussa ja palveluksessamme on 25 myynnin ammattilaista. Palvelemme terveydenhuollon toimipisteitä, sairaaloita ja kansainvälisiä lääke-, logistiikka-, sekä tuoteyhtiöitä. Toimimme avoimesti ja meidän kauttamme saatte varmasti laadukkaita tuloksia, sillä meillä on vuosien kokemus asiakkuuksien hoidosta.

Palvelupaketit_Timeline_oy.png

-


 

 

 

 

 

-


 

 

 

 

 

MITÄ HYÖTYÄ MYYNNIN TUKIPALVELUISTA ON YRITYKSELLENNE?

1. Pystytte palvelemaan asiakkaitanne paremmin ja yhteistyönne syvenee.

2. Myyntinne lisääntyy.

3. Teette enemmän kauppaa myös jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

4. Pystytte paremmin reagoimaan asiakkaiden toiveisiin ja odotuksiin.

OTY_TIMELINE.png

-


-


Toimistomme sijaitsee kauniissa miljöössä Aurajoen rannalla Turussa. Käyntiosoitteemme on Läntinen Rantakatu 55, 20100 Turku. Toimistomme löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta. Tervetuloa!