KONCENTRERA, PRIORITERA, OUTSOURCA.png
SKRÄDDARSYDDA TJÄNSTER.png
Timeline_oy_yhteystiedot.jpg
KONCENTRERA, PRIORITERA, OUTSOURCA.png

-


SCROLL DOWN

-


 

VI ÄR EN PÅLITLIG, PROFFSIG OCH SAKKUNNIG SAMARBETSPARTNER

Vårt företag är en mångsidig servicebyrå grundad 2007 som tillhandahåller tjänster inom säljsupport. Vi erbjuder servicerådgivning inom läkemedelsbehandling, läkemedelsrepresentation och försäljningssekreterartjänster. Via oss får ni högklassig och sakkunnig service. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och vi delar gärna vår know-how med er när ni vill effektivisera era funktioner.

”Sakkunskap, erfarenhet och tillförlitlighet gör oss till den mest attraktiva samarbetspartnern på marknaden. Vårt löfte till både oss själva och våra kunder är att vara Finlands mest pålitliga, proffsiga och mångsidiga servicebyrå som tillhandahåller tjänster inom säljsupport.”

Vår marknadsledande position och konkurrenskraft bygger på vår proffsiga och engagerade personal. Vårt kontor ligger i Åbo och vi sysselsätter 35 försäljningsexperter. Vi erbjuder service till hälso- och sjukvårdsaktörer och sjukhus samt internationella läkemedels-, logistik- och produktbolag. Vår verksamhet är öppen och via oss får ni garanterat högkvalitativa resultat eftersom vi har mångårig erfarenhet av kundrelationshantering.

 

 
SKRÄDDARSYDDA TJÄNSTER.png

-


 

 

 

 

 

-


 

 

 

 

 

TILLSAMMANS PLANERAR VI EN SERVICELÖSNING SOM PASSAR JUST ER

Som föregångare på marknaden tillhandahåller vi mångsidiga tjänster och lösningar som stöd för försäljningen. Vi skräddarsyr våra mångsidiga servicepaket för bransch som bransch, allt efter ert företags behov. Ni kan säkerställa god servicekvalitet och hög effektivitet i ert företag genom att outsourca säljsupporten helt eller delvis till oss. Till våra kunder hör både finländska och internationella företag. Vi ger hundratals kunder service varje år genom att ta hand om deras kundkontakter.

”Gemensamt för oss och våra kunder är synen på hur försäljning och produktivitet ska utvecklas.”


SERVICEPAKET

Vår viktigaste uppgift är att effektivisera och underlätta ert företags försäljningsverksamhet. Vi lovar att alla våra tjänster inom säljsupport ökar ert företags försäljning. Sakkunskap, erfarenhet och tillförlitlighet gör oss till en attraktiv samarbetspartner. Alla våra servicepaket skräddarsys efter just era behov.

VILKEN NYTTA HAR ERT FÖRETAG AV TJÄNSTER INOM SÄLJSUPPORT?

1. Ni kan ge era kunder bättre service och ert samarbete fördjupas.

2. Er försäljning ökar.

3. Ni kan göra fler affärer även med befintliga kunder.

4. Ni kan bättre reagera på kundernas önskemål och förväntningar.

Vill du få mer information om våra tjänster? Ring +358 2 2317 111 eller ta kontakt per e-post.

Timeline_oy_yhteystiedot.jpg

Kontakta


Kontakta


”Vårt huvudkontor ligger i Åbo, men vi är verksamma över hela världen.”

Vårt kontor är öppet mån–fre klockan 8–16. Besök oss, ring eller skicka ett meddelande till oss. Vårt kontor ligger i en naturskön miljö vid Aura å i Åbo. Vår besöksadress är Västra Strandgatan 55, 20100 Åbo. Kontoret ligger på andra våningen. Välkommen!


KONTOR
Läntinen Rantakatu 55
20100 Turku, Finland

+358 2 231 7111
info@timeline.fi


Moms FI21440304  E-fakturering 003721440304
E-fakturering operatör Magenta
Operatör ID 003721291126

 

SKA VI TRÄFFAS?

Vill ni effektivisera ert företags tjänster? Behöver ert företag supporttjänster för försäljningen?

Vi kan boka tid för ett möte och planera ett servicepaket som passar just er. Fyll i formuläret här intill så kontaktar vi er inom kort.

Ni kan också ringa oss på +358 2 2317 111 eller skicka e-post till info@timeline.fi.

Ta kontakt så diskuterar vi mer!